На заході України оголосили небезпеку на 25 січня

0
На заході України оголосили небезпеку на 25 січня
Погода в Україні у четвер, 25 січня, буде хмарною та з опадами. Майже всю територію країни накриють мокрий сніг і дощ.

Про це повідомляє 24 канал.

Якою буде погода 25 січня
Як прогнозують синоптики, у четвер, 25 січня, температура повітря буде плюсовою на всій території країни. Вночі ще буде мороз від -8 до -3 градусів, однак вдень – значно потеплішає.

Так, на Заході та Півночі синоптики прогнозують вдень від +1 до +3 градусів тепла. У центральних та південних областях буде значно тепліше – тут стовпчики термометрів підіймуться до +6 градусів тепла. Прохолодніше буде на Сході, а також у Полтавській та Сумській областях, де температура вдень сягатиме від -1 до +2 градусів.

Синоптики попередили, що вдень 25 січня усю Україну накриють опади. Майже у всіх областях, окрім південних, вдень буде налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, а у східних областях – подекуди ожеледь.

Вітер прогнозують південно-західний та західний, 7 – 12 метрів за секунду. Однак у західних та Вінницькій областях пориви вітру сягатимуть 15 – 20 метрів за секунду. Через це там оголосили штормове попередження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні