Росіяни готуються до масштабного штурму українського міста

0
Росіяни готуються до масштабного штурму українського міста
Росія концентрує сили на Авдіївському напрямку для штурму міста. Окупанти зібрали близько 40 тисяч солдатів для атаки.

Про це розповів офіцер "Легіону Свободи", майор МВС Максим Морозов в ефірі Еспресо.

"Ворог застосовує спроби заїзду техніки, безпілотні літальні апарати у великих кількостях, розвідувальні апарати, які літають, типу "Орлан", "Зала" та "Ланцети". Окупанти ведуть підготовчу роботу до нової битви. По факту, вона вже почалася, із застосуванням величезної кількості КАБів", - сказав Морозов.

Морозов стверджує, що для штурму Авдіївки Росія зібрала близько 40 тисяч резервів. Також на Авдіївський напрямок окупанти перекинули танковий пункт з новими танкми. Проте Сили оборони готують відповідь на цей наступ.

"Там з'явились ув'язнені, "Шторм-Z", "Шторм V". Також підійшов з нуля сформований танковий пункт окупантів, де помічені нові танки, які будуть брати участь у штурмі Авдіївки. Але Сили оборони готуються до цього штурму", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні