У клініці під час лікування зубів померла жінка

1
У клініці під час лікування зубів померла жінка
У Здолбунові в приватній стоматологічній клініці померла 50-річна жінка. Встановлено, що їй лікували зуби з використанням седації, але після введення препаратів жінка перестала дихати. Наразі справу розслідує поліція. Назву приватної стоматологічної клініки у поліції не уточнюють.

Про це повідомила прес-служба поліції Рівненщини.

19 січня близько 18:40 від медиків швидкої надійшло повідомлення, що під час візиту до приватної стоматологічної клініки в місті Здолбунів померла 50-річна жінка.

«Попередньо поліцейські з’ясували, що жителька села Здовбиця лікувала зуби з використанням седації. Після введення препаратів у неї зупинилося дихання: медики намагалися провести реанімаційні заходи, утім, вони не дали результату. Жінка померла», – повідомляють правоохоронці.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом неналежного виконання професійних обов'язків медичним працівником (ч.1 ст. 140 ККУ). Наразі слідство призначило ряд експертиз, зокрема, судово-медичну, яка повинна з’ясувати точну причину смерті жінки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб ти Здох жидо-клоун зеленський з вальцманоХряком-порошенком трикратний крадій наших пенсій і заощаджень ощадбанку урср!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні