Банкомат «ПриватБанку» списує гроші з карток українців і не видає готівку

1
Банкомат «ПриватБанку» списує гроші з карток українців і не видає готівку
Клієнт ПриватБанку поскаржився, що під час операції з видачі готівки у роботі банкомату стався збій – і той не видав йому грошей. При цьому запитувана сума з його рахунку була списана. У самому банку це підтвердили – а також запевнили, що працюють над поверненням коштів.

Про проблему клієнт ПриватБанку розповів на профільному порталі Мінфін, пише OBOZ.UA.

Він зазначив: під час операції банкомат здійснив перезавантаження.

"Знімав в банкоматі ПриватБанку готівку, банкомат перезагрузився прямо посеред операції і не видав кошти. З карти гроші списали", – йдеться в скарзі.

При цьому клієнт зазначив: швидко повертати йому його гроші банк відмовився. Зокрема, у службі підтримки йому сказали "очікувати до 14 днів".

Що кажуть у ПриватБанку
У самому ж ПриватБанку проблему підтвердили. А також зазначили: станом на ранок 22 січня заявка на повернення коштів перебувала в роботі. Скарга ж була опублікована увечері 21 січня, а заявку, за словами клієнта, була подана за 2 дні до цього.

"Перепрошуємо за незручності. Очікується проведення та звірка результатів інкасації", – йдеться у відповіді банку.

Чи не перша скарга на ПриватБанк
Описана проблема не перша, з якою зіткнулися клієнти ПриватБанку, намагаючись зняти готівку. Раніше клієнтка установи повідомила про блокування можливості зняття готівки за кордоном. За її словами, причиною стала підозра, що гроші хотіла зняти інша людина.

У самому банку підтвердили таку практику. Зазначивши: вони мають бути впевнені, що гроші знімає саме власник картки.

Однак за словами клієнтки, з цим також виникли проблеми. ""Нібито для вирішення питання надіслали послання на свій бот, в якому потрібно зробити селфі із карткою. Зробила, відхилили. І так 5 разів підряд. Пишуть нібито не чітко видно карту. Робила фото у різних місцях, при різному освітленні, в різний час дня. Все одно все теж саме", – розповіла вона.

Причиною ж, за якою їй не вдається зробити фото картки, яке б задовольнило ПриватБанк, клієнтка назвала поганий дизайн. "Їх картка з дизайном минулого віку, без чіпу, без нфс, без нормально надрукованого номеру за 3 роки", – наголосила клієнтка.

Крім того, підкреслила вона, банк не запропонував їй будь-яких виходів із ситуації, окрім відвідування свого відділення. Що, найімовірніше, зробити вона не може.

В самому банку ж підкреслили: вони мають бути впевнені, що кошти знімає саме власник картки. А тому для підтвердження операції справді з цією метою можуть вимагати "чітке фото з цією карткою".

При цьому там дали поради, як краще зробити фото картки, щоб воно пройшло перевірку. "Фото треба робити з карткою із повідомлення, номер картки має бути чітким на фото, піднесіть її ближче до екрану", – сказали у ПриватБанку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
маацква. 1990 рік. ГУМ. два німці хочуть купити рукавиці. продавець пів-години пудрила мозги, бо рукавиць нема, а начальство заборонило про це казати.. нарешті один німець каже до кругого : "Ганс, пішли звідси. Я вчора хотів туалетний папір купити, то і унітаз з готелю приносив, і задницю показував, а папір так і не продали".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні