У МЗС зробили тривожну заяву про ситуацію на фронті

2
У МЗС зробили тривожну заяву про ситуацію на фронті
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив про складну ситуацію на фронті через нестачу озброєння та техніки.

Про це український дипломат розповів в інтерв'ю Bild, пише ТСН.

"Ситуація дуже серйозна, можливо, навіть серйозніша, ніж вона була з моменту початку російського вторгнення майже два роки тому", - відповів Кулеба.

Міністр зауважив, що західні країни не мають достатньої потужності для виробництва боєприпасів для війни в Україні.

"Хоча Україна значно збільшила своє виробництво і продовжить це робити, ми все ще бачимо, що західна оборонна промисловість – тобто оборонна промисловість держав, які нам допомагають – не в змозі виробляти достатньо кількість для виробництва артилерійських боєприпасів", - сказав він.

За словами міністра, Росія переважає Україну в артилерійських боєприпасах. Одна з причин цього - це поставки із Північної Кореї.

"Як би смішно це не звучало, виглядає так, що Північна Корея для Росії більш ефективний партнер, ніж друзі, які постачають Україні артилерійські боєприпаси. Це смішно. І це має змінитися", - вважає очільник МЗС України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а тим країнам часом не ікається ?
Відповісти
Трикратно крадущим мізерні пенсії в пенсіонерів Ганебним зе-бандитським депутатам-слугам жидівському народу знову зе-клоун незаконно підвищив бандитські гривневі-100000 зарплати ГЕНОЦИДНО-ЦИНІЧНО пограбувавши масово вимираючих з голоду пенсіонерів з мізерними 2000гривневими пенсіями, на які неможливо вижити, щоб сплатити комунальні послуги, купити необхідну іжу і ліки!!!
Щоб ти Здох жидо-клоун зеленський з вальцманоХряком-порошенком трикратний крадій наших пенсій і заощаджень ощадбанку урср!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні