Стало відомо, коли в Україні знову вдарять морози

0
Стало відомо, коли в Україні знову вдарять морози
Протягом найближчих кількох днів в Україні прогнозують опади, тумани, ожеледицю на дорогах та місцями пориви вітру. Втім, наприкінці тижня стане прохолодніше, вночі у низці областей температура повітря опуститься до -10°.

Про це йдеться у прогнозі синоптика Ігоря Кібальчича, повідомляє Метеопрог.

У четвер, 25 січня, в Україні утримається нестійка погода: буде сніг, мокрий сніг та дощ, а на дорогах - ожеледиця. Вдень місцями пориви вітру будуть сягати 15-20 м/с. Температура повітря вночі від -3° до +2 °С, а вдень +1-6° тепла. На сході та в Карпатах буде прохолодніше: вночі 3-8° морозу, а вдень - близько 0°.

У п'ятницю, 26 січня, у регіонах будуть опади у вигляді снігу, мокрого снігу. Подекуди - налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Стовпчики термометрів вночі покажуть від 2° морозу до 3° тепла, а вдень - від -1° до +4°..

У суботу, 27 січня, в областях очікується невеликий сніг. Подекуди будуть тумани, а на дорогах - ожеледиця. Температура повітря вночі 0...-5°, а вдень від -2° до +3°.

У неділю, 28 січня, очікується невеликий сніг та мокрий сніг, а на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі становитиме 1-6° морозу, а у Карпатському регіоні та на крайньому півночі температура опуститься до -11°. Вдень по всій Україні стовпчики термометрів не покажуть вище 1° тепла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні