Полковник ЗСУ назвав велику проблему рф у війні з Україною

0
Полковник ЗСУ назвав велику проблему рф у війні з Україною
Російські окупанти не зможуть захистити всю територію РФ від ударів дронами, і тому намагаються прикрити хоча б деякі напрямки і через це стягують на околиці міста Санкт-Петербург зенітно-ракетні комплекси С-300.

Про це пише 24 канал.

Те, що загарбники перекидають до Санкт-Петербурга саме ці ЗРК, свідчить про таке - у них немає зайвих "Панцирів" та С-400, розповів льотчик-інструктор, полковник Збройних сил України в запасі Роман Світан. Військовий експерт підкреслив, що С-300 - стара зброя, яку ворог вже давно зняв з бойового чергування й використовує як балістичну ракету для ударів по українській території, і вона по дронах дуже погано працює.

"Оскільки вони його підняли та ставлять як протиповітряну оборону, означає, що є великі проблеми для Росії, які не розв'язати", - додав офіцер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні