Полковник запасу назвав ймовірну дату нового удару рф

0
Полковник запасу назвав ймовірну дату нового удару рф
Наступну масовану атаку з використанням близько 100 ракет росіяни цілком вірогідно можуть здійснити ближче до другої річниці повномасштабного вторгнення.

Про таку вірогідність у коментарі для ТСН повідомив військовий експерт, полковник запасу, пілот-інструктор Роман Світан.

"Була атака, під час якої ворог використав до 50 ракет. Це середня атака, – каже Роман Світан. – Її вони могли готувати близько 5-7 днів. Те, що вони готували цю атаку два тижні, а не тиждень – це сталося через те, що ми збили літак А-50. Росіянам був потрібен час для переналаштування, уточнити маршрути для іншого такого ж літака. Малі атаки, коли використовуються кілька ракет, вони можуть здійснювати хоч кожного дня, а велику масовану, таку, яка була на новорічні свята, з використанням сотні ракет – один раз на місяць-півтора. Тобто ближче до 23-24 лютого вони будуть готувати масовану атаку. А такі атаки, які були 23 січня, можливі раз на тиждень".

За словами Світана, коли росіяни здійснюють масовану атаку з використанням близько сотні ракет, то переслідують більше інформаційну мету – щоб відзвітувати про те, що сотні ракет накрили Україну.

"В таких випадках вони прив’язуються до дат. Можуть, наприклад, до 23 лютого – дня російської недоармії. Але ми теж будемо готуватися", – каже експерт.

На запитання про те, яку мету росіяни могли переслідувати, обстрілюючи сьогодні Київ, Світан відповів так: "Намагалися викрити ППО, з’ясувати алгоритм її роботи".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні