Відома українська блогерка розкритикувала деяких українців: що сталося

3
Відома українська блогерка розкритикувала деяких українців: що сталося
Блогерка та ведуча Аліна Шаманська нещодавно висловилась у своєму Instagram щодо російськомовного контенту, який досі створюють чи підтримують деякі українці.

Про це пише УНІАН.

"Усі, хто сьогодні створює російськомовний контент - робить внесок в розвиток російської культури! Усі, хто його підтримує: підписується, лайкає, коментує - підтримує розвиток російської культури. Це лише ваш вибір. І, на жаль, ви це робите", - написала жінка.



На цей коментар почали активно реагувати її підписники та писати свої коментарі. Деякі користувачі не підтримали думку Аліни.

"У блогерів є підписники з тих країн, де не розуміють українську. Є люди з Молдови, Азербайджану, Болгарії, Вірменії, Грузії і вони починають не розуміти блогера, на якого були підписані багато років, який зараз перейшов на українську", - написала одна підписниця.

Та Шаманська не змогла промовчати і написала свою відповідь.

"Якщо всі будуть намагатися догодити іншим народам, аби вони розуміли мову, то що тоді буде з нашим контентом? Його не буде в достатній кількості та якості. А це прямий внесок в українську культуру", - наголосила Аліна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До конца января размещаем статьи на платформе Хомиус https://homius.ru/ с ОГРОМНОЙ СКИДКОЙ. Это ограниченное предложение, очень хотели бы про вас написать. Статьи пишем по популярным запросам, например, "Как выбрать постельное белье", "3 главных причины купить сушильную машину", "Что лучше - ламинат или кварцвинил", "где купить телевизор по выгодной цене" и многое-многое другое. В такой статье мы упомянем ваш бренд и его ключевые преимущества. Все это стоит лишь 17 тыс рублей.

Напишите мне сейчас (ссылку на свой телеграм приложила), обсудим возможную тему статьи t.me/dianadomeo
Відповісти
То оте кацапоязике лайно тут потрібне????
Відповісти
Видно незнає як налетіли на Фаріон за те що вона закликала до виконання законів України
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні