У США попередили про критичні для України місяці

1
У США попередили про критичні для України місяці
Бойові дії в Україні впродовж кількох наступних місяців матимуть критичне значення для її захисту, тому Конгрес США повинен прискорити рішення про продовження військової підтримки Києва.

Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, пише Укрінформ.

"Наступні кілька місяців будуть критичними для України" - сказав представник адміністрації США.

Кірбі зазначив, що окупанти продовжують атакувати Україну безпілотниками і ракетами. Українському командуванню вже зараз доводиться ухвалювати складні рішення про те, яку зброю і боєприпаси застосовувати в умовах, коли їхні запаси скорочуються.

При цьому країна-агресор і окупант продовжує отримувати допомогу від Ірану та Північної Кореї, зокрема і балістичні ракети. Крім того, росіяни налагодили власне виробництво дронів та інших систем озброєнь.

Кірбі додав, що адміністрація США прагне до перемоги України. Зокрема, президент США Джо Байден ясно заявив, що Україна повинна стати процвітаючою та суверенною країною з відновленими кордонами і суверенітетом.

"І ми хочемо мати можливість далі надавати Україні необхідну підтримку, щоб вона могла досягти цих результатів", – резюмував представник адміністрації США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І при цьому оте ''краплинне'' постачання зброї обмежують. Все екскалації бояться! А вузькоокі постачають і не бояться
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні