На фронті загинули 6 військових із двох областей на заході України

0
На фронті загинули 6 військових із двох областей на заході України
Сьогодні, 23 січня, у Львівській області попрощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Іван Якубовський
Був мобілізований на військову службу 25 лютого 2022 року. Служив гранатометником в аеромобільному відділенні військової частини А4350. Загинув 14 січня 2024 року під час ведення бойових дій в районі міста Мар’їнка Донецької області через атаку FPV дрона з боку противника.



Олег Гуч
Був призваний до Збройних Сил України 22 серпня 2023 року. Загинув 17 січня 2024 року поблизу села Новоселівське Сватівського району на Луганщині.



Василь Тарньовий
Був призваний на службу у квітні 2023 року, виконував бойові завдання у військовій частині А 2582. Загинув під час ворожого обстрілу в районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області.



На Рівненщині попрощались із захисниками Петром Дідусем, Олександром Кирилюком та Миколою Гордієвичем.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Гощанська громада провела в останню дорогу захисника Петра Дідуся
Після закінчення навчання проходив строкову військову службу. По завершенню Петро підписав контракт та продовжив військову службу у Гощанській військовій частині. Після повномаштабного вторгнення рф в Україну чоловік пішов захищати кордони рідної країни. Певний час перебував у найгарячіших місцях ведення бойових дій на Донеччині, за що був нагороджений медаллю "Захистнику України". Чоловік загинув 15 січня внаслідок штурмових дій поблизу Авдіївки.

Бабинська громада попрощалась із захисником Олександром Кирилюком
Після початку широкомаштабного вторгнення Герой пішов у ЗСУ. Олександр загинув 14 січня в ході ведення бойових дій на Запорізькому напрямку.Йому назавжди залишиться 41.

Дубенська громада провела в останню дорогу захисника Миколу Гордієвича
Після повномаштабного вторгнення рф в Україну чоловік пішов захищати кордони рідної країни. Службу в Збройних Силах України проходив у званні молодшого сержанта на посаді командира протитанкових ракетних комплексів. Герой загинув 13 січня внаслідок артилерійського мінометного обстрілу під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні