Дружина Віталія Білоножка розповіла про його останні дні перед смертю

0
Дружина Віталія Білоножка розповіла про його останні дні перед смертю
Народний артист України, співак з унікальним оксамитовим басом Віталій Білоножко помер 9 січня. Його відхід став шоком не тільки для шанувальників, але і для його близьких.

Про це розповіла вдова артиста, співачка та його колега Світлана Білоножко, пише Главред.

За її словами, Віталій Васильович хворів давно, але пішов раптово. Незадовго до смерті він занедужав, але наполегливо відмовлявся від госпіталізації. Однак його стан погіршувався, і він все ж погодився лягти в клініку.

"Це сталося раптово. Він себе не дуже добре почував. Цукровий діабет давав про себе знати. Ми лікувалися, ходили на крапельниці. Все було наче добре. Напередодні стало не дуже добре. Я викликала швидку. Говорив: "Світлана, все буде добре". Лікарі сказали, що потрібна госпіталізація. Діабет - це дуже підступна хвороба. Забрали Віталія у лікарню. Лікували, все наче було добре. Начебто все йшло як слід. 9 січня його не стало. Сину зателефонували з лікарні", - згадує Світлана Григорівна.

Співачка також розповіла, чому насправді Білоножко в останні роки перестав виступати і з'являтися на публіці, хоча і відчайдушно мріяв про сцену - легендарний артист не хотів, щоб шанувальники бачили його хворим. Віталій Васильович до останнього вірив у своє одужання і швидку зустріч зі своєю аудиторією.

"Він не хотів, щоб його бачили таким трохи втомленим, що він відчуває біль, що не все гаразд. Він хотів вилікуватися. Казав: „Ох, я тоді заспіваю". Це єдина причина. Він не з’являвся в публічних місцях", - говорить дружина співака.

Також Світлана Білоножко зазначила, що лікуватися артист не любив, і навіть в останні роки, незважаючи на хворобу, не захотів відмовлятися від своєї багаторічної шкідливої звички - паління.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні