Росіяни посилюють наступ на українське місто

0
Росіяни посилюють наступ на українське місто
На півдні Авдіївки російські війська просунулися в районі ресторану "Царська охота" вздовж вулиці Соборної та вздовж смуги дерев на південному заході населеного пункту на Донеччині.

Про це свідчать геолокаційні кадри за 21 січня, повідомляє ТСН з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

"Російські війська підтвердили наступ на південь і південний захід від Авдіївки", - йдеться у свіжому звіті.

Російські війська, за даними аналітиків, просувалися вулицями Колосова та Лермонтова, повідомив український військовий оглядач Костянтин Машовець. Водночас в ISW не спостерігають візуального підтвердження цього просування. Генштаб ЗСУ цю інформацію не підтверджує.

У звіті наголошується, що на Авдіївському напрямку йдуть позиційні бої. За даними експертів, там діють підрозділи інтернаціональної Добровольчої бригади "П'ятнашка" так званої "ДНР" і формування "Дика Дивізія".

"Російські окупанти готуються посилити активність на Авдіївському напрямку і сконцентрували в цьому районі понад 40 тисяч осіб", - додали аналітики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні