Україну на три дні накриє потужна магнітна буря

0
Україну на три дні накриє потужна магнітна буря
У другій половині січня працівники сонячних лабораторій прогнозують виникнення магнітної бурі. Через високу активність сонця у метеозалежних людей може погіршитися самопочуття. Ми розповімо, коли очікуються магнітні бурі в січні 2024 року, і як уберегтися від їхнього негативного впливу.

Про це пише Уніан з посиланням на погодний сайт Meteoagent.



Геомагнітна буря накриє Землю з 21 по 23 січня. Сонячна активність в неділю 21 січня досягне сили 4 бали, що вважається середньою потужністю. У наступні два дні 22 і 23 січня очікується сильна магнітна буря - її потужність сягне 5 балів.

Це остання магнітна буря в січні. Наступного разу підвищення сонячної активності очікується лише 14 лютого.

Що таке магнітна буря?
Геомагнітні бурі - це збурення магнітного поля на Землі, які відбуваються через сонячні спалахи. Підвищена сонячна активність може порушити роботу супутників і систем зв'язку, а також негативно впливає на метеочутливих людей. Навіть невелике підвищення активності може вплинути на здоров'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні