Біля розважального закладу чоловік у військовій формі влаштував стрілянину

0
Біля розважального закладу чоловік у військовій формі влаштував стрілянину
19 січня, у Рівному біля розважального закладу сталась стрілянина після конфлікту між двома компаніями.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

19 січня, близько 23 години до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Коперника у Рівному, невідомий чоловік із вогнепальної зброї здійснив декілька пострілів.

На місці слідчі встановили, що під час відпочинку у кафе між двома компаніями почався конфлікт, а потому шарпанина і бійка. Під час якої, невідомий чоловік вдарив 39-річну рівнянку. Вона зателефонувала 45-річному брату, який приїхав до них, щоб припинити сутичку. З усіма учасниками конфлікту він вийшов на вулицю та сказав, що слід чекати поліцію.

Утім, невідомий чоловік, який наніс тілесні ушкодження рівнянці, вчинив шарпанину ще й з її братом, тож він здійснив два постріли угору. Після прибуття наряду поліції на їх вимогу розрядив зброю та поклав перед собою на землю.

За фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження 39-річній жительці Рівного розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Поліцейські вилучили предмет, схожий на пістолет, патрони та гільзу.

У мережі пишуть, що стріляв, ймовірно, нацгвардієць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні