На українсько-польському кордоні скоро з’явиться новий пункт пропуску

0
На українсько-польському кордоні скоро з’явиться новий пункт пропуску
На українсько-польському кордоні, що поблизу Перемишля, завершується будівництво контрольно-пропускного пункту «Нижанковичі – Мальховіце». Фото КПП опублікував віце-маршалек Підкарпатського воєводства Пьотр Пільх.

Про це пише Главком.

За його словами, австрійська компанія Strabag, яка будує об'єкт, здасть в експлуатацію готовий пункт пропуску вже до кінця березня.

«Завдяки доброзичливості директора Strabag мені вдалося сьогодні відвідати пункт пропуску. Додам, що він гарний і функціональний. Невдовзі цей прикордонний пункт не лише забезпечуватиме можливість проходження кордону для мандрівників, а й стане великим робочим місцем, яке дуже необхідне для Перемишля», – підписав Пільх.

Відомо, що пункт пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» розпочали створювати у вересні 2021 року. Згідно з проєктом, на території пункту має бути п'ять транспортних смуг і 16 адмінбудівель. Прикордонний пункт повністю розташований на території Польщі. Польський уряд повністю профінансував будівництво вартістю 109 млн злотих. Цей КПП призначений для міжнародних пасажирських і вантажних перевезень. За попередніми розрахунками, щодоби об'єкт зможе обслуговувати приблизно чотири тисячі легкових авто та 100 автобусів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні