У Британії українець, який втік від мобілізації, згвалтував 18-річну дівчину

0
У Британії українець, який втік від мобілізації, згвалтував 18-річну дівчину
У Британії відправили до в'язниці українця Андрія Мельника, який втік з України у 2019 році, щоб уникнути мобілізації. Його визнали винним у зґвалтуванні жінки.

Про це пише 24 канал.

У квітні 2023 року він ціленаправлено слідував за 18-річною дівчиною – наздогнавши її, він вчинив сексуальне насилля. Напад завдав жертві серйозної травми, яка вплинула на її навчання та життя

Деталі справи
У Британії у справі про зґвалтування засудили 29-річного українця Андрія Мельника. Згідно з матеріалами справи, 2 квітня 2023 року чоловік рано вранці почав переслідувати 18-річну дівчиною яка поверталася з вечірки на автобусі. Злочинець наздогнав її, а потім притиснув до огорожі та зґвалтував. Зрештою молодій жінці вдалося відштовхнути свого нападника і втекти.

У суді українець визнав свою вину, однак суддя не помʼякшив термін, бо той "зробив це в останній момент. Правоохоронці встановили, що він ціленаправлено йшов за жінкою майже пів кілометра Після скоєння злочину Мельник повернувся на ту ж зупинку, з якої почалося переслідування

Суддя засудив зловмисника його до чотирьох років і шести місяців тюремного увʼязнення.

Судді також повідомили, що Мельник жив у Великій Британії у статусі біженця з 2019 року. Він втік від кримінальної відповідальності за ухилення від призову на військову службу. Суддя натякнув, що після відбуття терміну покарання йому може загрожувати депортація.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні