Військовий висловився щодо святкувань під час війни

1
Військовий висловився щодо святкувань під час війни
Більшість громадян України вважають, що в умовах воєнного часу слід обмежувати свої витрати на розваги та покупки. Однак все частііше у Мережі з'являються відео з шумних вечірок.

Військовий Дмитро Алєксєєнко в інтерв'ю РБК-Україна висловився щодо розваг під час війни в Україні.

"Святкування та розваги під час війни – складне питання. Тому це індивідуальна відповідальність кожної людини. З одного боку, потрібно знімати напругу, з іншого – пам'ятати про тих, хто зараз на передовій. Звісно, виникає відчуття несправедливості, коли це все висвітлюється в соціальних мережах, доки ти сидиш в холодних ямах, ховаючись від ворожих снарядів, та думаєш, чи ти взагалі будеш жити. Якщо святкування відбувається з повагою до ситуації в країні, то це нормально. Але мене дуже бісить, що військових роблять "другосортними" та можуть дозволити не обслуговувати або взагалі не впустити до закладу!" - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А концерти 95кварталу це нормально коли люди щодня гинуть? Чи "ета другоє"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні