Росіяни перекидають боєкомплекти у напрямку двох українських міст

0
Росіяни перекидають боєкомплекти у напрямку двох українських міст
Військова активність окупантів у Маріуполі Донецької області стрімко зросла. Росіяни продовжують перекидати гусеничну техніку та вантажівки з БК у напрямку Волновахи та Вугледара.

Про це повідомляє радника міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, вчора зафіксовано активний рух гусеничної техніки гусеничної та вантажівок з БК полями по лінії Гнутове-Водяне-Кальчик-Гранітне в напрям на північний схід району.

"Підтягування резервів в район Волноваха/Вугледар триває та знову в активній фазі переміщення. Понад 14 вантажівок з БК через Приморський район Маріуполя в напрям села Мелекіне. Підтверджується інформація про подальше розширення військово-тренувальних баз на узбережжі Азовського моря. Тепер - ближче до Маріуполя", - розповів Андрющенко.

Він зазначив, що переміщення техніки під пильним патрулюванням трійки гвинтокрилів по трикутнику Маріуполь-Безимяне-Гранітне.

"Готуємось до чергового збільшення кількості окупантів за рахунок розширення кількості таборів утримання та перекидання резервів ближче до Волновахського району. Все це вказує на підготовку посилення атакувальних дій ворога в Донецькій області в наступні тижні", - додав радник мера.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні