10 рис характеру людей, які стають успішними після 40 років

0
10 рис характеру людей, які стають успішними після 40 років
Успіх у більш зрілому віці часто вимагає певних рис характеру, відмінних від тих, які можуть принести успіх на ранньому етапі життя.

Про це розповів освідчений підприємець Ітан Стерлінг, пише УНІАН.

За його словами, ось деякі якості, які знадобляться в даному випадку:

Терпіння. Потрібно величезне терпіння, щоб продовжувати досягати своїх цілей. Бути терплячим не означає сидіти і чекати, поки з вами щось станеться. Це означає, що ви продовжуєте працювати над своїми цілями у довгостроковій перспективі, не розчаровуючись, якщо щось не виходить швидко.

Стійкість. Успіх у житті визначається тим, як людина долає перешкоди. І люди, які досягли успіху в подальшому житті, - це люди, які розвивають стійкість: коли вони стикаються з перешкодою, вони використовують її як можливість для зростання.

Наполегливість. Ця якість тісто пов'язана зі стійкістю, оскільки обидві якості дозволяють продовжувати долати важкі часи.

Адаптивність. Зміни - це фундаментальний закон Всесвіту, стверджує автор. І багато у чому успіх більше, ніж будь-що інше, визначає здатність адаптуватися до змін.

Навчання протягом усього життя. Навчання має важливе значення для успіху. Люди, які досягають успіху в подальшому житті, зазвичай роблять це у результаті прихильності до навчання протягом усього життя.

Самосвідомість. Однією з найкращих речей про успіх є те, що у кожного є багато часу, щоб по-справжньому добре пізнати себе.

Бачення. Дуже часто успіх приходить у результаті точного знання того, чого ви хочете, і чіткого бачення того, як цього досягти.

Емпатія. Найчастіше це недооцінена складова успіху, але ця навичка надзвичайно корисна для досягнення цілей. Емпатія допомагає зрозуміти потреби та бажання інших людей.

Оптимізм. Він потрібен для того, щоб не звертати уваги на важкі моменти і не спускати очей зі своєї мети.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні