Під час пожежі у будинку загинув чоловік та дворічна дитина

0
Під час пожежі у будинку загинув чоловік та дворічна дитина
У Самборі під час пожежі і дерев’яному будинку загинув 61-річний дідусь та його дворічна онука. Тіло дівчинки знайшли під дідусем, який, імовірно, накрив її собою, намагаючись урятувати.

Про це інформує ДСНС України.

У вівторок, 16 січня, пообіді до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в Самборі, що виникла в одноповерховому дерев’яному триквартирному будинку на вул. Милярська.

На момент прибуття рятувальників мансарда будинку була повністю охоплена вогнем, що швидко поширювався дерев’яними конструкціями. Складність гасіння пожежі полягала у сильному захаращенні будинку.

Пожежники врятували 58-річну жінку, яка стояла на балконі й кликала на допомогу. Також очевидці повідомили, що у квартирі перебуває чоловік та дитина. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло 61-річного власника квартири та його дворічної онуки.

«Найбільш імовірно, що дідусь намагався врятувати онучку і накрив своїм тілом дитину. Адже рятувальники знайшли дівчинку під тілом дідуся», – йдеться в повідомленні ДСНС.

Рятувальники ліквідували пожежу о 16:42. Вогонь знищив частину даху, перекриття та стіни будинку, а також речі домашнього вжитку.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні