Що не можна класти на стіл, аби не накликати біду

2
Що не можна класти на стіл, аби не накликати біду
Наші предки вірили у безліч прикмет та забобонів, що стосуються усіх сфер нашого життя. в українській культурі вони передаються з покоління в покоління. Ми вже розповідали, що не можна робити з подушками, а тепер ділимося, що не варто класти на стіл.

Про це пише Uaportal.

Стіл — найбільш чисте та енергетично сильне місце в оселі. Тому поклавши на нього деякі предмети, можна притягнути до себе біди та невдачі.

Що не можна класти на стіл
Головний убір

Наші пращури до всього, що належить до їжі, ставилися з повагою та обережністю. Тому якщо покласти на місце, звідки їдять, шапку, це може принести такі наслідки:

виникнуть фінансові труднощі у всіх жителів будинку;
будете сваритися через дрібниці;
у власника шапки чи іншого головного убору з’явиться регулярний головний біль.

Гроші
Прикмети кажуть, що не варто класти гроші на стіл. Це може принести збитки та втрату статків. Так гроші від вас підуть. Також не варто класти на стіл гаманець.

Таким чином ви даєте зрозуміти, що не дуже дорожите грошима, виставляючи їх на показ. Таке відношення до них призведе до бідності.

Ключі
Колись померлих клали на обідній стіл, щоб попрощатися. Наші предки вірили, що стіл — провідник між потойбіччям та нашим світом. Саме тому класти на нього ключі заборонялося. Вважалося, що це може викинути добробут та здоров’я.

Ніж
У ножа є здатність накопичувати та передавати негативну енергетику, яку він може виплеснути на домочадців, внаслідок чого вони сваряться між собою. Якщо класти ніж на стіл, то:

у домочадців розпочнеться безсоння;

почнуться проблеми зі здоров'ям;

сімейний бюджет вичерпається.

Порожня пляшка
Наші предки вважали, що у будь-якій порожній посудині може з'явитися нечиста сила, яка може отруїти всю їжу на столі. Порожня посудина притягує енергетику бідності, отже, незабаром на столі продукти з'являтимуться дедалі рідше. Порожня пляшка може втягнути в себе щастя і удачу людини, яка сидить поруч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні