Відомого співака з Волині захейтили у мережі: що сталося

2
Відомого співака з Волині захейтили у мережі: що сталося
У Соціальних мережах користувачі активно обговорюють нову пісню співака з Волині YAKTAK (Ярослав Карпук). Її він випустив для участі у Національному відборі на Євробачення, проте чомусь користувачам вона не дуже сподобалась.

Про це пише ВСН.

Хейтерське відео почалось ширитися після виходу пісні «Lalala», з якою він виступатиме у фіналі нацвідбору на Євробачення 3 лютого.

Зокрема, користувачі кажуть, що ця пісня не формат Євробачення і що з такою композицією «в України дуже мало шансів на перемогу».

«Мені негайно потрібен тутор, як зробити, щоб фанати яктака не змогли голосувати на нацвідборі, бо вони напевно не знають, що оце «лалала» не формат Євробачення»,«Люди, які зібралися голосувати за оце, ви хоч раз євробачення дивилися то взагалі», «В нього багато гарних пісень, чому саме ця?», «побачивши всіх претендентів, надходять думки про відмову виступу цього року», «дуже слабкі кандидати», «пустити його на євробачення буде помилкою», – пишуть хейтери співака у тіктоці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Абсолютно згідна з хейтерами. Що це за пісня на євробачення? Ла -ла- ла,що,слів не хватає?То краще промовчати.
Відповісти
Під час виконання цієї пісні хочеться спати нема тієї енергетики, співак вдруге стає на граблі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні