Чому ароматичні свічки небезпечно запалювати вдома

0
Чому ароматичні свічки небезпечно запалювати вдома
Ароматичні свічки - популярний елемент декору, який не тільки прикрашає оселю, а ще й наповнює її неповторними та дуже приємними ароматами. Втім, не усі вони безпечні. Американський лікар Джон Заде та науковці з Орхуського університету з'ясували, що використання свічок може бути дуже небезпечним.

Про це пише Styler.

Чому не можна палити ароматичні свічки
"Якщо ви використовуєте цю одну річ у своєму домі, вам потрібно негайно припинити це робити", - заявив дерматолог.

За його словами, більшість ароматичних свічок виробляють з парафіну. А під час горіння та нагрівання цей матеріал може виділяти дуже токсичні хімікати. Вони потрапляють у повітря та можуть серйозно нашкодити людині, вважає лікар.

Окрім цього, ароматичні свічки нерідко можуть викликати проблеми зі шкірою. Річ у тому, що спеціальні ароматичні речовини, які роблять свічки настільки популярними, здатні провокувати висипання, зокрема на повіках. Також подразнення може з'явитися на будь-якій ділянці тіла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні