Дружина два місяці шукає чоловіка, який зник після затримання ТЦК

0
Дружина два місяці шукає чоловіка, який зник після затримання ТЦК
Жителька Хуста, що на Закарпатті, Ярослава Горшкова продовжує шукати свого чоловіка Микиту, який зник після того, як був затриманий співробітниками ТЦК. Через два місяці та публічного розголосу жінка поділилася новими подробицями скандалу.

Ярослава Горшкова опублікувала відповідне відео на своїй сторінці у Facebook, передають Економічні новини.

За її словами, після того, як новину про зникнення її чоловіка підхопили ЗМІ, вона отримала відповідь на запит про його місцеперебування від РТЦК Хуста, проте з помилкою в даті. Її запит було надіслано 12.12.23, а у відповіді зазначено дату – від 5.01.24.

“Стало відомо, що через 20 хвилин після приїзду до Хуста мій чоловік опинився в РТЦК Хуста, де перебував 2 години 15 хвилин і потім начебто був відпущений“, – пише Ярослава.

Жінка також розповіла, що у рішенні суду від 12.12.23, яке було надано ВСП Ужгорода, сказано, що військовозобов’язаний Микита Горшков підписав зізнання о 13.25 18.11.23 через годину після виходу з РТЦК Хуста за 40 км від м. Хуст про спробу переходу держкордону. Після цього начебто був відпущений.

Але дружина зазначає, що за весь час із подання заяви (з 25.11) співробітники прикордонної служби говорили, що у них такого інциденту не було і що жодних адміністративних порушень та штрафів на чоловіку не значиться.

Прикордонники також не надають відповіді на офіційні запити.

Ярослава Горшкова, мати двох неповнолітніх дітей, звернулася до Президента України Володимира Зеленського, а також інших високопосадовців, щоб вони посприяли розвитку ситуації та допомогли з’ясувати, де наразі перебуває її чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні