6 знаків Зодіаку, які краще залишаться самотніми, ніж із розбитим серцем

0
6 знаків Зодіаку, які краще залишаться самотніми, ніж із розбитим серцем
Існує безліч факторів, що впливають на наші відносини та щастя, і знак Зодіаку — один із них. Представникам деяких сузір'їв важко впоратися з розбитим серцем. Вони частіше за інших вважають за краще бути самотніми.

Про це інформує Ukr.Media.

Рак

Раки мають високу чутливість і можуть глибоко переживати емоції. Розбите серце їм особливо важка ноша. У деяких випадках навіть непідйомна. Вдруге тягнути стільки болю вони остерігаються.

Риби

Риби схильні до глибоких емоційних переживань і розбите серце може зруйнувати їм життя. Виринути із глибин своїх страждань Рибам буває дуже непросто.

Терези

Терези прагнуть гармонії у відносинах, і розрив може для них бути надто складним випробуванням. Вони довго залишаються самотніми, зважуючи всі за і проти.

Скорпіон

Скорпіони сприймають стосунки дуже серйозно, і серце може залишити глибокі емоційні рани. Ці рани з часом, звичайно, загояться, але шрами завжди нагадуватимуть Скорпіону про перенесений негативний досвід. Повторити подібне він буде не згоден.

Тельці

Тільці цінують стабільність та комфорт у стосунках. Якщо їм вкотре розіб'ють серце, надалі вони остерігаються наступати на ті самі граблі. Ризик не для Тельців.

Козероги

Козероги зазвичай дуже віддані та відповідальні у відносинах. Розбите серце може для них бути складним випробуванням, і вони можуть віддати перевагу самотності, яка для представників цього знака менш болісна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні