У Польщі на виробництві 18-річному українцю відрізало обидві ноги

0
У Польщі на виробництві 18-річному українцю відрізало обидві ноги
Молодого 18-річного юнака з України спіткала біда в Польщі, де він працював. Його зачепив верстат, яким рубали дрова: в результаті в хлопця відрізало обидві ноги до коліна.

Про це пише видання Іnpoland.

Інцидент стався в суботу, 13 січня у Янкові (Великопольське воєводство). Пожежники та медики, які прибули на меблеву фабрику, намагалися витягнути з-під верстата 18-річного громадянина України.

Рятувальникам вдалося звільнити юнака, проте травми виявилися незворотними: деревообробний апарат відрізав обидві ноги до коліна.

Роберт Ігнасяк з окружного управління поліції в Кенпі повідомив, що поліція під керівництвом прокуратури проводить процесуальні дії щодо з’ясування причин нещасного випадку на виробництві, внаслідок якого 18-річний хлопець втратив ноги.

Офіцер додав, що від висновків правоохоронців залежатимуть дії прокуратури у справі. У таких ситуаціях важливо належним чином закріпити сліди та докази та відповідно кваліфікувати випадок.

Українець працював на підприємстві за договором підряду (umowa zlecenia).

Про випадок на виробництві повідомлено Державну Інспекцію праці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні