На заході України жінка народила 11-ту дитину у власному авто

0
На заході України жінка народила 11-ту дитину у власному авто
У Рівненській області 40-річна жінка народила 11-ту дитину у власній автівці. Група фельдшерів надала допомогу породіллі.

Про це повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

Відомо, що 40-річна жінка подзвонила до медиків приблизно о 03:35 та повідомила, що у неї відбуваються стрімкі пологи. Вона народжувала дитину в автомобілі дорогою до лікарні у Зарічному. Фельдшерська бригада негайно вирушила до пацієнтки. Через 9 хв вони прибули до автомобіля на трасі, у якому були породілля, її чоловік та новонароджена дівчинка.

"Бригада "екстренки" одразу ж оглянула пацієнтку, перерізала пуповину. Породілля почувалася добре. Показники гемодинаміки були в межах норми. Пацієнтка скарг не висловлювала. Медики провели первинний догляд та оцінку стану немовляти. Новонароджена дівчинка була у задовільному стані", – додають у дописі.

Після надання медичної допомоги породіллі та новонародженій відповідно до протоколів, бригада швидкої госпіталізувала жінку до пологового відділення Зарічненської багатопрофільної лікарні.

Вдома на немовля чекають 9 братів та 1 сестричка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні