Не лише спортзали: ТЦК шукають ухилянтів серед рибалок

2
Не лише спортзали: ТЦК шукають ухилянтів серед рибалок
У Дніпрі місцеві мешканці вийшли на зимову риболовлю на замерзлий Фрунзенський канал, але до них завітали співробітники ТЦКСП і поліції.

Про це повідомляє ресурс "Наше місто".

Як повідомляється, чоловікам масово виписують повістки.



У одній з тематичних груп в соцмережі зауважили, що нічого проти військових та поліції, які виконують свою роботу, не мають, але обурює величенький натовп людей, які ходять зі зброєю.







В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І не бояться провалитися? Куди дивиться ДСНС? Адже збиратися натовпом на льоду небезпечно!
Відповісти
А по нічних кабаках походити, чи елітних ресторанах? Не кошерно? Рибалки переважно старі підтоптані дядьки-пенсіонери
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні