Відомий блогер та учасник шоу «МастерШеф» зізнався у наркозалежності

0
Відомий блогер та учасник шоу «МастерШеф» зізнався у наркозалежності
Відомий тік-ток блогер та екс-учасник шоу "МастерШеф" Владислав Міцкевич зізнався у наркозалежності. Він зумів побороти потяг до шкідливих речовин та не приховує, що йому було важко.

Про це повідомляє Styler з посиланням на прес-реліз, наданий командою блогера.

Зірка "МастерШеф" зізнався у наркозалежності - що відомо
Блогер, який випускає треки в рамках проекту MITSKEVYCH, представив нову роботу "Май стиль" та вже опублікував кліп. Як виявилося, у пісні він розповідає про те, що у житті немає нічого неможливого.

За словами Міцкевича, протягом десяти років він мав "жорстку" наркотичну залежність. Втім, йому вдалося змінити життя та почати усе спочатку, без небезпечних речовин.

"Я сидів біля парадного обдовбаний і в якийсь момент усвідомив, що я сьогодні самостійно поголився налисо, щоб не платити перукарю, а також нічого не їв, щоб витратити усі гроші на наркотики", - зізнався блогер.

"І що я стрімко лечу на дно. І що я або зупиняюсь, або вже скоро не прокинусь десь в канаві. Так почалось моє нове життя, де є речі, дуже цікавіші за наркоту - творчість, робота, сім'я. Було складно, але я зміг. І, впевнений, кожен, хто хоче змінити своє життя - зможе теж", - додав він.

Кліп на пісню "Май стиль" знімали у Києві. Ідею відео вигадав сам Міцкевич. Мало того, блогер його режисував.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні