На одному із напрямків росіяни розмістили 10 тисяч військових

0
На одному із напрямків росіяни розмістили 10 тисяч військових
Російські війська розмістили на Маріупольському напрямку додаткових 10 000 окупантів з нових підрозділів. Новобранці-контрактники будуть на фронті вже за кілька тижнів. Наразі їм перевозять техніку та обладнання.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, на мапі червоним помічено ділянки, де війська РФ лише за останні півтора-два тижні розмістили нові підрозділи окупантів. Наразі їм транспортують техніку та обладнання.

"Це на доданок до тих, які вже базувались або готувались на території Маріуполя та району. Тут додаткових не менш 10 тисяч окупантів - контрактників. За тиждень-два вони будуть на фронті, а на їх місце заїдуть нові", - зазначив Андрющенко.

Радник міського голови зазначає, що переміщення особового складу окупантів та їх техніки продовжується навіть попри важкі погодні умови на дорозі.

"Маленькими групами вантажівки по місцях нового базування. Мелекіне. Ялта. Юр’ївка, Урзуф", - зауважив Андрющенко.

Також окупанти знову нарощують темп підготовки до рівня минулого року до початку Бахмутського наступу.

"В цілому ми бачимо зростання баз та місць розміщення з вересня щонайменше на 50 відсотків в проміжку трикутника Маріуполь - Бердянськ - Розівка", - зазначив він.

Також Андрющенко повідомив, що окупанти поновили тренування зі ствольною артилерією. Так, після "невеличкого грудневого перепочинку", полігон в районі селища Бабах-Тарама працює з даним типом озброєння щодня.

"Значить, знову з Північної Кореї не лише балістика, але й нова партія снарядів приїхала", - резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні