Відома українська блогерка потрапила у ДТП

0
Відома українська блогерка потрапила у ДТП
Українська блогерка-мільйонник Тетяна Пренткович потрапила в ДТП. Причиною аварії стала ожеледиця.

Про це жінка розповіла на своїй сторінці в інстаграмі, пише УНІАН.

"На дорозі просто лід. Щоб не заїхати в авто попереду, яке різко загальмувало, я скерувала своє на узбіччя, де мене зупинив знак! Буквально зупинив", - написала блогерка.

Далі Тетяна написала, що їхала досить повільно. Проте через слизьку дорогу, автівку неможливо було зупинити вчасно. Їй дивом вдалося залишитися неушкодженою.

"Я дуже сильно налякалась, але рада, що вдалося скерувати авто на узбіччя і уникнути зіткнення з іншими машинами", - написала вона.

Згодом Пренткович викликала поліцію та поскаржилася на їхній вердикт.

"Неприємно, коли поліція в протоколі написала, що я не вибрала безпечної швидкості та дистанції. Хоч моя швидкість була не більше 35 км/год, а до авто було метрів 30. А от неналежне дорожнє покриття їх не бентежить", - зазначила Тетяна.

Блогерка заспокоїла підписників, написавши, що все вже добре. Ремонт машини відшкодує страхова компанія, а вона пішла знімати стрес у спортивну залу. Також жінка додала, що варто бути обережними на дорозі.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні