У рф відкрито погрожують ядерною зброєю

1
У рф відкрито погрожують ядерною зброєю
Колишній президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що вони можуть використовувати ядернуюзброя, якщо Україна почне знищувати пускові установки на території РФ за допомогою західної зброї.

Про це повідомляє УНІАН.

У своєму Telegram-каналі він написав, що в цьому випадку Україна "ризикує нарватися" на дію пункту 19 Основ державної політики Росії в області ядерного стримування: "Агресія проти РФ із застосуванням звичайної зброї, коли під загрозу поставлено саме існування держави".

"Це ніяке не право на самооборону, а пряма і очевидна підстава для використання нами ядерної зброї проти такої держави", - заявив Медведєв.

Крім того, заступник голови Ради Безпеки розповів про "успішну" серію недавніх "інтенсивних і результативних ударів по військових об'єктах України". "Причому використовувалися, як відомо, різні носії з різним наповненням, хіба що крім ядерного. Поки", - додав Медведєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І Америка не хоче відібрати в кацапів ЯЗ
А Україна нікому не погрожувала , а в неї відібрали ЯЗ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні