У ЗСУ попереджають українців про небезпеку у найближчий час

0
У ЗСУ попереджають українців про небезпеку у найближчий час
Зафіксовано прибуття до Москви вантажного борту з Ірану, тому можна прогнозувати, що у ворога збільшиться кількість дронів для атак на Україну.

Про це сказала керівниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Станом на вчора було зафіксовано прибуття чергового вантажного борту з напрямку Тегерану на Москву і це може свідчити про продовження поставок як готової продукції, так і запасних частин, з яких росіяни збирають баражуючі снаряди на власній території. Тобто підтримка з боку Ірану для країни-терористки триває і це означає, що нові дрони можуть бути заготовлені для пуску", - зазначила вона.

Вона повідомила, що крайні дві ночі були не такі "насичені" щодо застосування ворогом БПЛА. За її словами, ймовірно, через погодні умови.

"Дрони "побоюються" обледеніння - воно для них може бути критичним і не дозволятиме виконувати завдання", - сказала Гуменюк.

При цьому нагадала, що Росія не припиняє точкові удари з використанням балістики.

"Намагання ворога тримати в напруженні сисему ППО очевидно свідчить про те, що такі атаки можуть продовжуватися і розслаблятися зарано", – сказала вона.

Керівниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони зазначила, що в найближчий час очікується покращення погоди і зростає загроза продовження ворогом ракетних атак із застосуванням "Калібрів".

Відповідаючи на запитання з приводу кількості російської тактичної авіації в Криму, гуменюк повідомила, що, за попередніми даними, вона залишається сталою, критичних змін не загнала. "Але ми ще не всі результати своєї бойової роботи дорозвідували. І ми бачимо тільки зараз, що в нашому напрямкку знижена активність тактичної авіації, що пов’язано з ускладнення погодних умов і також переконливими діянами наших Сил оборони по знищккнню літаків типу С-34, Су-30", - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні