Командир роти закликав усіх українців стати на військовий облік

0
Командир роти закликав усіх українців стати на військовий облік
Всі військовозобов'язані українці повинні стати на військовий облік. В армію все одно візьмуть стільки, скільки треба і далеко не всі підуть в окопи.

Про це заявив колишній командир роти батальйону "Айдар", ветеран АТО Євген Дикий в ефірі "Українського радіо".

"Військовий облік повинен бути всеохоплюючим. З цього абсолютно не випливає, що всі потраплять в окопи. Набирати в армію все одно треба не всіх, а рівно стільки, скільки треба. А далі їх треба буде замінити. І залежно від того, скільки триватиме війна, до когось дійде черга, до когось немає. Але на обліку повинні бути всі" - заявив Євген Дикий.

При цьому він вказав, що одночасно навчити 3-4 мільйони бійців - це нереальні речі.

"Хтось піде тренуватися, хтось ні. Дай нам Бог нормально організувати навчання для цих півмільйона, кого ми мобілізуємо. Навіть півмільйона набрати за короткий термін-це дуже складне завдання. Ми це витягли в позаминулому році. За весну 2022-го 700 тисяч ми набрали. Але, як тоді це відбувалося? Допомагали всі місцеві ради, волонтери. Тобто це робили не тільки ТЦК. Це справді була спільна справа, яку ми разом витягли. І зараз до цього треба знову поставитися відповідально. ТЦК і навчальні частини ЗСУ не витягнуть таку цифру за якийсь не розумний термін", - підсумував експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні