У Волинській області на п'ять днів оголосили небезпеку: що сталося

0
У Волинській області на п'ять днів оголосили небезпеку: що сталося
У Луцьку та Волинській області на п'ять днів поспіль оголосили підвищений рівень небезпечності через ожеледицю.

Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Волинський гідрометцентр.

За їх даними, сьогодні вранці та вдень, 11 січня, місцями очікуються пориви західного вітру 15-20 м/с та хуртовини. Через це оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

12 січня невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 8-13° морозу, вдень 1-6° морозу.

13 січня сніг, вночі місцями значний сніг. На дорогах ожеледиця. Місцями хуртовина. Вітер північний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 8-13° морозу, вдень 1-6° морозу.

14 січня вночі невеликий сніг, вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-10° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

15 січня невеликий мокрий сніг з дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні