Яка відома українська співачка не дала Ані Лорак повернутися в Україну

1
Яка відома українська співачка не дала Ані Лорак повернутися в Україну
Український режисер Олег Боднарчук назвав співачку Тіну Кароль "білим кардиналом" шоу-бізнесу через те, що вона свого часу не дала опальній артистці Ані Лорак повернутися в Україну.

Про це він розповів в інтерв'ю OBOZ.UA.

За його словами, Кароль грудьми стояла на сторожі, щоб зрадниця не змогла виступати на батьківщині після того, як багато років жила і працювала в РФ.

"Я вважаю, що сьогодні, у світлі останніх подій, Тіна могла б зізнатися в тому, що вона і її команда грудьми стояли на сторожі українського шоу-бізнесу і всіма можливими і неможливими способами не пускали Ані Лорак в Україну", – заявив Олег Боднарчук.

Він додав, що зараз, якби шанувальники Кароль дізналися про це, то аплодували б їй. Також Боднарчук пожартував, що за такі заслуги артистка могла б стати "головою української митниці".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ту заразу в Україні не прийняли б.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні