З річки витягли напівпритомного чоловіка, який хотів незаконно перетнути кордон

0
З річки витягли напівпритомного чоловіка, який хотів незаконно перетнути кордон
Українські прикордонники витягли напівпритомного чоловіка з крижаної Тиси. Громадянин лежав на краю берега річки та майже не подавав ознак життя.

Про це повідомили в пресслужбі Держприкордонслужби.

Як стало відомо, прикордонники помітили на березі річки Тиса чоловіка - таким чином громадянин хотів “легально” перетнути кордон. Оголошення про це він знайшов в одному з телеграм-каналів.

Потерпілий лежав на краю берега річки та майже не подавав ознак життя. Військові витягли його з води, надали першу допомогу та доправили у підрозділ, де зігріли й дали сухий одяг.

“Врятований розповів, що оголошення про “легальний” перетин кордону знайшов у телеграмі. Проте замість обіцяного офіційного перетину кордону через пункт пропуску, ділки запропонували чоловіку перейти Тису в темний час доби. Вартість послуг складала п’ять тисяч доларів. Від початку повномасштабної війни на Тисі загинуло 19 чоловіків. Тож просимо не вірити шахраям, які запевняють, що "перетин" кордону буде безпечним, та не наражати себе на небезпеку”, - розповіли в ДПСУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні