Росіяни готуються до масштабного наступу

0
Росіяни готуються до масштабного наступу
Зимовий наступ російської армії,не зважаючи на колосальні втрати серед особового складу та в техніці, не приніс бажаних результатів. Проте вважати його повним провалом ще рано.

Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ повідомив військовий аналітик Денис Попович, пише Главред.

При цьому він наголосив, що навіть при провалі деяких завдань російські війська продовжують діяти на фронті, і зараз спостерігається фаза затишшя.

"Коли ми говоримо про публікацію Bild, висновки про те, що наступ РФ провалився, на мій погляд, поспішні. Хоча нам і приємно це чути. Якщо зараз навіть є якесь затишшя на фронті, то воно може бути пов’язане тільки з перегрупуванням", — сказав Попович.

За висновком аналітика, російські війська провдовжують наступальні операції фактично по всій східній дузі фронту.

"Тому говорити про те, що їхній наступ повністю захлинувся, я б зараз не став", — сказав Попович.

В той же час, Попович підкреслив, що ворог не виконав поставлені завдання, пов'язані з оточенням Авдіївки, захопленням Куп'янська та обходом Бахмута для атаки з тилу та флангу позиції українських Збройних сил.

Оглядач також зазначив, що місто Куп'янськ є важливим для окупантів, перш за все, як логістичний центр.

"Там недалеко є станція Куп’янськ-Вузловий. І вона важлива для російської армії, для забезпечення, постачання тих сил, які вони кинули, щоб забезпечити захоплення Донецької області в межах її адмінмежі. Але оскільки росіяни не захопили ані Куп’янськ, ані Авдіївку, то фактично про вихід до кордонів Донецької області говорити вкрай рано. Якщо взагалі можливо", — наголосив Попович.

На думку Поповича, перегрупування російських військ може бути пов'язане з великими втратами, які понесли окупанти. Він додав, що зараз російським окупантам потрібно поповнення для відновлення наступальних операцій на східному фронті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні