У області на заході України сформували зенітно-кулеметний батальйон

1
У області на заході України сформували зенітно-кулеметний батальйон
На Івано-Франківщині сформували новий зенітно-кулеметний батальйон, який захищатиме область від атак російських дронів.

Про це повідомила голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Новий зенітно-кулеметний батальйон укомплектували спецзасобами й автомобілями з великокаліберними кулеметами, аби військові могли захищати область від атак російських дронів.

Зокрема, для потреб бійців придбали 54 пікапи. Частину автомобілів закупили за вторговані під час благодійного аукціону гроші. Решту легковиків — за гроші територіальних громад та благодійників.

"Усі машини обладнані великокаліберними кулеметами, засобами автономного зв'язку, спостереження, раннього виявлення цілей. Для цього з обласного бюджету в межах програми підтримки бригад і батальйонів Івано-Франківщини ми виділили 25 мільйонів гривень, за які придбали тепловізори, засоби зв'язку, зарядні станції, прожектори", – зазначила очільниця області.

Зі слів Онищук, результат роботи військовослужбовців батальйону було видно під час останніх атак окупантів, коли бійці успішно знищили ворожі повітряні цілі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай цей батальон поміняє інший якій без вилазно сидить на 0!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні