Український військовий назвав найгидотніший аргумент ухилянтів

5
Український військовий назвав найгидотніший аргумент ухилянтів
Колишній командир роти батальйону "Айдар" Євген Дикий навів "найгидотніший" аргумент, яким керуються ухилянти, намагаючись уникнути служби в складі ЗСУ.

Про це пише УНІАН.

Вони кажуть: "Чому я маю помирати за ТАКУ державу?", - акцентував військовий експерт у Facebook. На думку окремих індивідів, держава мала б забезпечити їх різними благами, щоб вони за неї, таку "неідеальну" воювали.

Цим універсальним виправданням "боягузства" часто грають агенти Росії в українському суспільстві, каже Дикий. На його думку, українці мають зрозуміти, що в контексті війни із Росією, в Україні немає "свого" та "чужого".

Наразі ворог намагається забрати собі абсолютне все "українське", знищити націю. Тому незадоволення держінституціями, їхньою "неефективністю" тощо, - річ другорядна, вважає Дикий.

"Держава в цій схемі річ другорядна, допоміжна - її інститути мають допомогти організувати війну за "своє" та "своїх" проти "ворожого" та "чужого", і не більше. І якщо ми самі (а ніхто крім нас нам в цьому не винний) поки не спромоглися побудувати цю державу, тобто ці інституції, такою/такими, щоб нас задовольняла їхня ефективність, це не привід дозволити ворогам знищити ці поки що недосконалі, але наші, і придатні до подальшого розвитку, інститути, та замінити чужими", - акцентував він.

Експерт натякнув, ті установи, які "побудує" на наших території РФ в разі окупації України, вже точно ніхто із суспільства не змінить. Правила гри встановлюватимуть росіяни.

Також не слід забувати, що у реальному житті державні інституції ворога ще більш "недолугі" за деякі українські.

"Чому я маю помирати…" - вже відпочатку крива постановка питання. Робота солдата - не помирати, а вбивати. Вбити ворога та самому лишитись живим - саме для цього людей мобілізують до війська, а не на смерть", - нагадав Дикий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
усі владні кабінети набиті ухилянтами і мли вас в дупі
Відповісти
Чому Дикий не воює?
Відповісти
Коли в армії служили ви хлопці присягали на вірність Україні та українському народові , там є таке не дослівно ,, присягаю та клянусь захищати країну ціною свого життя коли ворог нападе на нашу державу,, і так далі. Допоки хлопці військовозобов'язані доти діє на них ця присяга , бо ви є в статусі військовозобов'язані і вам не треба чекати повістки у військомат , ви зобов'язалися захищати свою країну. Соромно та дуже сумно , що є такі недолугі боягузи
Відповісти
Я не хочу быть компостом на черноземах блекрок.
Прийдет время буду жечь их комбайны .
Відповісти
Я не бот і не кацапській прихвостень. Але схаменіться, паскуди, і подумайте про людей!!! Військові ловлять цивільних, щоб ті захищали військових! Сюр... Батальон Монако стратити!!! А що робити з батальйоном Волинь? Копати окопи в Київській області могли б і цивільні, а не кадрові військові!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні