Учасниця відомого шоу жорстко пожартувала про дружин військових ЗСУ

1
Учасниця відомого шоу жорстко пожартувала про дружин військових ЗСУ
Учасниця гумористичної програми "Алкоміки" Вікторія Таран потрапила в скандал через безглуздий жарт. В рамках шоу вона запитала у своєї співрозмовниці: "Чи знаєш ти, як називають щасливих жінок з грошима?" А потім відразу ж додала: "Вдовами".

Про це пише УНІАН.

Глядачі почали сміятися і аплодувати Таран, проте не всім користувачам мережі "зайшов" такий жарт, враховуючи, що зараз в Україні йде повномасштабна війна, яка забрала життя тисячі військових і мирних жителів.

На жарт про "щасливих жінок з грошима" відреагувала військова Аліна Михайлова.

"Ви і ваші телиці – бруд і гниль, яка повинна отримати абсолютний кенселінг в суспільстві, а ще й до цього – розбиті *бушатні. Зі своїми вибаченнями ви можете взятися за руки і піти на *уй. А тисячам українських вдів, осиротілим дітям і матерям – ви сьогодні плюнули в обличчя", - написала Михайлова.

Варто відзначити, що Таран після хейту на свою адресу вибачилася за невдалий жарт. Вона записала відеозвернення, в якому сказала, що її жарт неправильно зрозуміли.

"Я точно не хотіла, щоб кожна з вас сприйняла жарт на свій рахунок, тому що він не стосувався нікого з тих жінок, які мають чоловіків-воїнів. Це точно не пов'язано з цим. Дівчата, я сильно перепрошую перед вами. Я розумію, що цей жарт був невдалим і в реаліях війни його не можна було публікувати, тому що він зачіпає почуття кожної з вас. Я обіцяю, що надалі таких жартів більше не буде", - сказала Таран.

Також на інцидент відреагувала команда "Столичного стендапу", на YouTube-каналі якого з'явилося це відео. Вони також вибачилися за поширення цього ролика.

"Так, ми винні за публікацію його у нас, тому що не вважали, що жарт може мати контекст про дружин військових. Враховуючи цей контект, жарт є жахливим, і ми згодні", - йдеться в заяві "Столичного стендапу".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оту всю ''комарилью'' із ''горбатими'' жартами взагалі треба прикрити! Принаймі до кінця війни! Бо жарти коли Україна постійно в жалобі за загиблими воїнами це верх цинізму і блюзнірства!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні