У Польщі запроваджують підвищені заходи безпеки: що сталося

0
У Польщі запроваджують підвищені заходи безпеки: що сталося
Оперативне командування Збройних сил Польщі заявило, що під час повітряної тривоги в Україні запроваджували "процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі". Це було пов'язано з ракетною атакою ворога.

Про це пише 24 канал.

Повітряні сили ЗСУ вже розповіли, що окупанти запустили по Україні 59 повітряних цілей. Саме тому в той період Польща контролювала ситуацію.

"Повідомляємо, що протягом кількох годин ми спостерігаємо активізацію діяльності дальньої авіації Росії, яка пов'язана із завданням ракетних ударів по цілях, розташованих на території України", – розповіло польське командування.

Оперативне командування Збройних сил Польщі повідомило, що розпочало всі необхідні процедури, щоб забезпечити безпеку повітряного простору Польщі. Польська сторона запевнила, що вони постійно контролюють ситуацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні