В Україні оголосили штормове попередження

0
В Україні оголосили штормове попередження
8 січня погода в Україні суттєво погіршиться. Оголосили перший (жовтий) рівень небезпеки. Окрім зниження температури, очікуються сильні опади та вітер. Пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

Про це інформує Укргідрометцентр.

Прогнозується ожеледь та налипання мокрого снігу на півдні країни. У центральних регіонах та на сході очікуються сильні снігопади та хуртовина. Синоптики попереджають про значні опади в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях, де також очікуються ожеледь та налипання мокрого снігу.

У Київській області 8 січня буде хмарно, місцями йтиме невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний сягатиме 7-12 м/с. Місцями по області пориви 15-20 м/с. Температура вдень становитиме -8...13°С. Опади, на дорогах ожеледиця. Синоптики оголосили I рівень небезпечності.

У Києві протягом доби прогнозують -11...13°С.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні