Три зодіакальних пари, що є справжніми спорідненими душами

0
Три зодіакальних пари, що є справжніми спорідненими душами
Споріднені душі, за словами астрологів, слідують одна за одною з життя в життя, з любов’ю, яка лише зростає та набирає сили.

Про це пише Апостроф.

Овен і Скорпіон

Дві вогняні істоти, Овен і Скорпіон не можуть натішитися один одним. Ваш унікальний динамізм викликає глибоку радість один в одного, аж до такої міри, що вона виходить за межі романтики: ви просто "захоплюєтеся" на рівні душі та маєте величезну спорідненість, яка об’єднує вас. У численних минулих життях ви визнавали одне одного "єдиним" завдяки емоційній глибині вашого зв’язку. Ви є спорідненими душами з настільки вічним коханням, що ви разом перевтілитеся в наступному житті, щоб знову побачити одне одного.

Терези і Лев

Терези, ви ідеальний відповідник товариській харизмі Лева. Лев насолоджується вашою красою та чарівністю таким чином, щоб ви відчули, що вас справді цінують, шанують і плекають, як ви цього заслуговуєте. Лев, ти знаходиш справжню вразливість, довіру та близькість із справедливими, радісними Терезами, які нагадують тобі, що тобі не потрібно завжди працювати, щоб бути коханим.

Стрілець і Близнюки

Стрілець і Близнюки, ви дві сторони однієї красивої, багатогранної медалі, і як споріднені душі ви завжди змовляєтеся досягти більших висот у кожному житті, яке зустрінете. Радісний, щасливий і оптимістичний Стрілець закликає однодумців Близнюків повірити в свої мрії і матеріалізувати чітку зосередженість на своїх цілях. Ваше спільне прагнення до задоволення, особистої свободи та пригод спонукатиме ваші дві душі злитися та перевтілитися в наступному житті, щоб знову возз’єднатися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні