У Волинській ОВА звернулися до волинян через погіршення погоди

0
У Волинській ОВА звернулися до волинян через погіршення погоди
За прогнозами синоптиків в Україні та на Волині зокрема очікується погіршення погодних умов.

Про це написав у своєму телеграм-каналі очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

За його словами, яе наслідок – можливі проблеми з електропостачанням, ускладнений дорожній рух, погіршення зв’язку. Окрім цього, враховуючи ситуацію в країні та неадекватність ворога маємо бути готові до будь-якого сценарію.

"У зв’язку з цим сьогодні провів засідання Ради оборони області, під час якого узгодили план дій усіх відповідальних структур на випадок виникнення будь-якої надзвичайної ситуації. Акцентували увагу безперебійній роботі закладів соціальної сфери та критичної інфраструктури.

Також доручив забезпечити цілодобову роботу пунктів незламності. Там мають бути генератори, засоби обігріву, можливість підзарядити мобільні пристрої, доступ до інтернету, та інші необхідні речі.

Наголошую керівникам громад, що належна робота пунктів незламності - це і ваша відповідальність теж", - зазначає Погуляйко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні