Стало відомо, яку нову зброю планує використати путін проти України

1
Стало відомо, яку нову зброю планує використати путін проти України
Ракета «Циркон» дозволить російському диктатору Володимиру Путіну лякати НАТО, не використовуючи при цьому ядерну зброю.

Таку думку висловив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець в інтерв’ю «Главкому».

«На чорний день» та для боротьби з НАТО у них є Х-101 і «калібри» – це найбільш сучасні ракети з найбільшою дальністю і найменшою висотою польоту. Оці заходи Х-101 у зону Польщі – це якраз промацування реакції «натовців» на ці штуки. Думаю, так само, як вони раніше гралися з ядерними загрозами, тепер будуть гратися з цими ракетними забавками. Мені цікаво, коли дійдуть до крайнього варіанта – ракети «Циркон», яка також вважається гіперзвуковою і призначена для запусків з морських платформ», – зазначив експерт.

Згурець нагадав, що у РФ було декілька випробувань «Циркону», після чого настала тиша. Далі були заяви щодо його приймання на озброєння у 2022 році, але потім знову була пауза.

Директор Defense Express підкреслив, що ракета «Цикрон» – те, що дозволить Путіну, «не використовуючи ядерну зброю, «розмахувати» та лякати гіперзвуком в новому форматі».

Циркон – протикорабельна гіперзвукова крилата ракета з гіперзвуковою повітряно-реактивною рушійною установкою. Призначена для ураження надводних кораблів противника, оснащених системами протиповітряної та протиракетної оборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Циркон від слова цирк? Ще один анало-говнєт?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні