У Зеленського є «план Б», якщо не буде допомоги від союзників, - ОП

2
У Зеленського є «план Б», якщо не буде допомоги від союзників, - ОП
Україна 2024 року, як і попереднього, очікує постачання військової допомоги від союзників. Утім, поруч з цим треба нарощувати власне військове виробництво.

Про це радник Офісу президента Михайло Подоляк сказав в інтерв'ю 24 каналу.

За його словами, європейські партнери чітко розуміють, що Україні треба надавати все, що потрібно. Проте, виникає питання - чи є в арсеналах, на складах та чи інша зброя, яка нам потрібна на цьому етапі війни.

"Це не означає, що це все є на складах чи в арсеналах. І тут саме те, що говорить президент, – працює "план Б". Це спільні чи окремі виробництва. Потрібно вже зрозуміти, де взяти технологію, а це ліцензії. Відповідно, дозвіл отримати. І робити це з партнерами на території України або на території інших країн", - наголошує Подоляк.

Він додає, що цього року потрібно отримати ліцензії, які дозволять проводити, наприклад, ремонтні роботи бронетехніки на території України.

"І все це президент якраз і говорить. Це і є "план Б", який дозволить мати зовсім інший вигляд нашій військовій економіці. У цьому разі військовому виробництву в цілому. Якщо раніше наше військове виробництво було адаптоване під модернізовані радянські зразки зброї, які ми тут доробляли, а потім продавали на ринки африканських чи азійських країн, то сьогодні це матиме зовсім інший вигляд і вже має", - сказав Подоляк.

Радник ОП резюмував, що "план А" – це постачання зброї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
План Б - це бігти з України подалі.
Відповісти
Саме так, накивати з України п'ятами. Не дарма ж нещодавно літак з Києва вилетів. Така собі спроба.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні