Військовий розповів, які фахівці потрібні Україні на фронті

0
Військовий розповів, які фахівці потрібні Україні на фронті
В Україні на фронті потрібні фахівці всіх напрямків. Серед затребуваних: піхотинці, артилеристи та оператори дронів.

Про це в ефірі телеканалу “Еспресо” сказав командир батальйонно-тактичної групи 4-ї БрОП НГУ, полковник Сергій Сідорін.

"Нам потрібні фахівці всіх напрямків, починаючи від піхотинця, артилериста до операторів дрона. Потрібні люди, які можуть об'єктивно мислити і критично оцінювати ситуацію, займатися розвідувальною діяльністю. Тобто потрібні всі професії. Нам потрібна велика кількість піхотинців, але не через те, що їх не вистачає, а тому, що підрозділ постійно розвивається, виконуючи бойові завдання", – пояснив Сергій Сідорін.

Водночас за словами командира підрозділу бригади "Рубіж", особовий склад серед українських військових виснажується, тому бійців потрібно замінювати якомога частіше, щоб розподіляти рівномірно бойове навантаження.

"Військовослужбовцям потрібна заміна на фронті. Люди не можуть перебувати багато часу безпосередньо на лінії зіткнення. Також потрібно встигнути підготувати особовий склад. Поки на позиціях є кому виконувати завдання, але потрібно готувати резерв, який планомірно поповнюватиме й надалі замінюватиме особовий склад. Військовим потрібно буде пройти бойове стажування з досвідченими бійцями. Не треба зволікати з мобілізацією, тому що поповнення дійсно потрібне", – наголосив Сідорін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні