Син екссудді записав відео, в яких погрожує працівникам ТЦК і правоохоронцям

1
Син екссудді записав відео, в яких погрожує працівникам ТЦК і правоохоронцям
Син колишньої судді з Вінниці Алли Чезганової – Дмитро Чезганов записав скандальні відео, в яких, зокрема, стріляє з пістолета, наспівуючи російську пісню. Ба більше, юнак пригрозив працівникам ТЦК.

Про це пише "Військовий кур'єр".

У своїх соцмережах Дмитро опублікував відео, на якому він під гітару розповідає про те, що йому байдуже на СБУ, МВС і ВРУ. Зокрема, тричі молодик "послав" Зеленського.

"Дайте мені мільярд, буду його захищать. А чужі захищать я не буду. І в повєсткє напишіть: "рота Кошового і Пікало", ну а єслі нєт – то заваліть є**ло", – склав не дуже талановитого вірша син судді.

Він також попросив 10 танків і 5 літаків, а як ні, то, мовляв, усі "в прольоті". ТЦК та поліцейським він пригрозив кастетом.

Обережно, у відео присутня ненормативна лексика!



Дмитро Чезганова, який записував скандальні ролики зі стріляниною та погрозами співробітникам ТЦК, відповідатиме перед законом. Хлопця затримали поліцейські разом зі спецпризначенцями КОРДу.

Зазначається, що у сина екссудді виявили не лише пістолет, а й кілька гранат і запалів до них. Він може потрапити за ґрати на 7 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Два свинорила.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні